• Cululu

ציפוי רויאל איסיינג

ציפוי רויאל אייסניג זה באמת אחד הציפויים הכי הכי שיש- הוא גם טעים בטירוף וגם הופך את העוגיות ליפיפיות!

מרוב שהן יפות ויכולות להיות בצורות ובצבעים שונים נדמה שקשה להכין אותן אבל בתכלס זה ממש פשוט.

amyinthekitchen

הרויאל אייסינג הוא בעצם קרם לבן המשמש לציפוי, קישוט וציור על עוגיות. ניתן להוסיף לקרם צבעי מאכל מה שמאפשר לנו ליצור עוגיות מושלמות בכל הצבעים, עם ציורים ועיצובים שמתאימים לסוג ונושא האירוע שאנחנו עורכים.

אחת התכונות הבולטות של הרויאל אייסינג היא ההתייבשות וההתקשות היחסית מהירה שלו ולכן כדאי לקחת בחשבון כמה דברים:

  1. להשתמש בקרם כמה שיותר מהר כדי שלא יתייבש ויתקשה ואז יהיה לנו קשה להשתמש בו.

  2. רצוי להשתמש בו לעוגיות ולא כציפוי לקאפקייקס או עוגות שדורשות ציפויים רטובים יותר.

  3. התכונה הזו נותנת לעוגיה עמידות ומאפשרת לנו להכין את העוגיות כמה ימים לפני האירוע ואפילו לשמור אותן במקפיא לעד חודשיים.

אני השתמשתי במתכון מתוך האתר sallysbakingaddiction המתכון שלה סופר מפורט והיא נותנת טיפים מעולים אז החלטתי להקל עליכן ולתרגם אותו לעברית.

מצרכים:

  1. 480 גרם אבקת סוכר

  2. 3 כפות אבקת אלבומין/אבקת מרנג (אבקת חלבון שניתן להשיג בכל חנות אפיה)

  3. 9-10 כפות מים

  4. צבע מאכל

  5. שקית זילוף- עדיף 16 אינץ'

  6. צנטר בגדלים שונים

איך מכינים:

  1. שמים בקערת מיקסר את כל המרכיבים

  2. מערבבים על מהירות גבוהה במשך 1.5-2 דקות

  3. התערבות צריכה להיות לא נוזלית אבל גם לא סמיכה מידיי. אם היא סמיכה מידיי אפשר להוסיף מים (בימים מאוד יבשים אני שמה סה"כ 12-14 כפות מים) ואם היא דלילה מידיי אפשר להוסיף עוד קצת אבקת סוכר.

  4. מכניסים לשקית זילוף ומזלפים את המסגרת (כדי להכניס את התערובת בקלות לשקית הזילוף נכניס את השקית לצנצנת או כוס גבוהה ועם החלק העליון של השקית נעטוף את הכוס בצורה כזאת שהפתח של השקית ישאר פתוח ולא יקרוס כשאנחנו מכניסים את התערובת)

  5. נזלף על החלק הפנימי של העוגיה

  6. אם נוצרו בועויות נפוצץ אותן עם קיסם

  7. נחכה שיתייבש לפני שנוכל לעבור לשכבה הבאה

  8. כדי לצייר את השכבה הבאה אפשר להשתמש בשקית זילוף במכחול או בשבלונות (אפשר לקנות בחנויות יצירה) שיקלו לנו על העבודה ויצרו תוצאה מדוייקת יותר.

sallysbakingaddiction

טיפים לעבודה עם רויאל אייסינג-

  1. כשאני לא עובדת עם כל התערובת (לדוגמא שאני מקשטת את העוגיות אבל משתמשת רק בחלק מהתערובת ועם שאר התערובת מתכוונת לעשות שימוש בהמשך) אני שמה מגבת נייר לחה ישירות על התערובת. זה ימנע מהתערבות להתייבש.

  2. אפשר להקפיא את הרויאל אייסינג עד חודשיים במקפיא בשקיות ניילון נסגרות (Zeeplock). אם יש יותר מצבע אחד אז כמובן לשים בשקיות שונות. לפני ההקפאה רצוי להוציא את כל האוויר מהשקית. לפני השימוש להפשיר בטמפרטורת החדר.

  3. עוגיות עם ציפוי רויאל אייסינג יכולות להשמר במקפיא עד 3 חודשים. לאחר ההכנה, לתת לציפוי להתייבש על העוגיה. לסדר את העוגיות בקופסא ולשים בין השכבות נייר פרגמנט. להפשרה להעביר למקרר או בטמפרטורת החדר.

8 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול